Hallo, ik ben Coen de Cock en woon in Walsoorden. Ik ben geboren in de gemeente Hontenisse (Kloosterzande) in 1966 en ik ben opgegroeid in Vogelwaarde, beiden in Zeeuws-Vlaanderen. Ik ben getrouwd met Sabine Baron en trotse vader van 3 kinderen Lex, Jasmijn en Max.

Per 1 januari 2010 heb ik mijn werk als computerspecialist bij een groot internationaal concern neergelegd en werk nu als zelfstandige full time als coach volgens de methode Passionair.

Door Lex ben ik bewust geworden van de genezende kracht van mijn handen. Tijdens de vele huilbuien als baby werd hij stil als ik hem vasthield en ik voelde tintelingen in mijn handen. Ik was overigens altijd al geboeid door de bijzondere gaven die ik bij verschillende mensen opmerkte. Rond 2000, in de voorloop van mijn echtscheiding toen ik me erg energieloos voelde, kwam ik bij mijn Reiki-master Ilse terecht, die me later ingewijd heeft in 2 graden van Reiki. Inmiddels heb ik de graad Reiki master ontvangen via Karin.

Later ben ik zelf op verkenning gegaan en heb ik instructies van een paranormaalgenezer uit de buurt gekregen en ben zo begonnen met magnetiseren. Ik ben nu voornamelijk aktief als familieopsteller en coach. Er zijn nog vele andere zaken die me boeien zoals wichelroedelopen en pendelen. Ik geloof heel sterk in de kracht van de mens om zichzelf te genezen.

Lees verder op mijn site waar ik je wat vertel over wat ik doe en hoe ik je via Reiki en magnetiseren en eventueel andere hulpmiddelen kan begeleiden . Ik wil vooral duidelijk maken dat de energie van Reiki en magnetiseren volkomen normaal is geworden in mijn leven en dat ik geloof dat het voor iedereen is weggelegd om het te ontvangen (en ook zelf te geven!!!).

Contact.

Bel me voor een afspraak!

Coen de Cock

Praktijk :
Molenweg 3
4588 RH Walsoorden
06-22568348