Behandeling

Een behandeling werkt zowel bij fysieke als emotionele klachten. Je hoeft voor de behandeling niet te vertellen wat de klacht is, de oorzaak komt vanzelf naar boven.

Zowel bij de Reiki-behandeling als de magnetiseer-sessie “hoor” ik soms “boodschappen” die van nut zijn voor de persoon, bij magnetiseren zeg ik deze direct, bij een Reiki behandeling achteraf.

De klachten zijn over het algemeen vaak gevolgen van iets wat zich onderhuids afspeelt en het is het belangrijkste om uit te vinden wat de echte oorzaak is om tot genezing te komen. Slijtage of breuken kunnen niet direct verholpen worden, alleen pijnvermindering of bevordering van het geneesproces wordt wel bereikt. Vermoeidheid, spanningen op het werk, spanningen in de relatie, liefdesverdriet of even een dipje zijn allemaal zaken die goed te behandelen zijn. Ook als je geen directe klacht hebt, maar even wat extra energie nodig, dan is een Reiki-behandeling aan te bevelen.

Ik behandel je gewoon met je kleren aan. Een Reiki-behandeling is bij voorkeur liggend en duurt ongeveer een uur. Bij magnetiseren kun je blijven zitten en behandel ik vaak alleen op de rug, Het duurt meestal ook korter. Mijn handen dienen als instrument; er komt geen apparatuur aan te pas.

>> Lees verder

Contact.

Bel me voor een afspraak!

Coen de Cock
Praktijk:
Molenweg 3
4588 RH Walsoorden
06-22568348